نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تمجید ستاره پرسپولیسی از مدیریت استقلال

علی کریمی، چهره محبوب و ستاره پرسپولیس از حمید سجادی درخواستی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۹۳

علی کریمی نگران مدیریت باشگاه پرسپولیس است. او از حمید سجادی درخواستی دارد و می‌گوید: «همیشه انتظار داشتیم که وزیر ورزش و جوانان از جنس و بدنه ورزش باشد و مشکلات ورزشکاران را لمس کرده باشد. وقتی آقای سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شدند امیدوار شدیم که اتفاقاتی که در دوران برخی وزاری قبلی رخ می‌داد، تکرار نشود و تصمیمات اصولی‌تر و ورزشی در همه رشته‌ها گرفته شود. در دوران گذشته شاید برخی از وزرا ورزشی نبودند و تصمیمات‌شان به دلیل ورزشی نبودن‌شان توجیه داشت، اما از آقای سجادی که قهرمان آسیا بوده توقعات و انتظارات بالا بوده و این انتظارات به‌حق است.»

 

او با اشاره به مدیریت باشگاه استقلال توضیح می‌دهد: «استقلال نسبت به فصل گذشته مشکلات مدیریتی ندارد که این اتفاق خوبی است و انتظار می‌رود همین شرایط برای پرسپولیس نیز رقم بخورد و مشکل مدیریتی این باشگاه نیز حل شده و فردی انتخاب شود که بتواند با تصمیمات اصولی و فوتبالی باری از روی دوش پرسپولیس بردارد. از وزیر ورزش انتظار می‌رود که هیئت مدیره‌ای انتخاب کند که هم پرسپولیسی دلسوزو هم اقتصادی باشند. متاسفانه در برخی موارد در گذشته هیئت مدیره‌ای انتخاب می‌شد که خیلی کمک نمی‌کرد و همین موضوع مشکلات بزرگی را برای تیم به وجود می‌آورد. حالا که یک فرد ورزشی به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شده، این انتظار می‌رود که با انتخابی درست، پرسپولیس شرایط خوبی داشته باشد.»


کریمی در پایان می‌گوید: «حق هواداران میلیونی پرسپولیس این نیست که هر روز با مشکلات عدیده‌ای مواجه باشند و به همین دلیل انتظار آن‌ها برای سر و سامان گرفتن شرایط تیم‌شان به‌حق و بجا است. انتخاب هیئت مدیره مناسب و به دنبال آن یک مدیرعامل کاربلد می‌تواند، مشکلات پرسپولیس را به حداقل برساند.»/فرارو

ارسال نظر